Закупуване на хладилна витрина

Complete the description of the article for a correct work of the theme

 Съвети   Септемри 4, 2022

Закупуване на хладилна витрина

Ако обмисляте да закупите хладилна витрина за вашия магазин за търговия на дребно, трябва да вземете предвид няколко фактора, преди да вземете окончателно решение. Първо, трябва да решите колко голям е магазинът ви и след това да изберете вида на витрината, която най-добре ще пасне на пространството ви. Например за деликатесен магазин ще е необходима компактна витрина за напитки, докато за магазин за хранителни стоки може да е необходим голям островен мърчандайзер.

Liebherr хладилна витрина

Liebherr е разработила редица хладилни витрини, които отговарят на най-различни нужди. Общата гама от витрини предлага един или повече рафтове, вариращи на височина от 41" до 55". Витрините се предлагат с температура на околната среда, с пълно охлаждане и с вентилация. Витрините Liebherr се предлагат и с LED осветление.

Според FMI пазарът на хладилни витрини ще расте със здравословен 5,5% CAGR през периода между 2016 и 2031 г. Нарастващото население и урбанизацията стимулират глобалното търсене на тези продукти. Бързото разрастване на ресторантите за бързо обслужване също е значителна възможност за растеж на индустрията.

Hillphoenix SMD-RG

Хладилната витрина Hillphoenix SMD-RG се отличава с многоетажен дизайн за излагане на продукти в предварително опаковани хлебни изделия, продукти, млечни продукти и месо. Този модел се предлага в различни дължини и ширини и се предлага с плоско или извито повдигащо се стъкло.

Предлага се в различни дължини, което го прави подходящ за различни приложения за месо и морски дарове. Оборудван е с проводимо охлаждане Coolgenix и се предлага с обков за вертикално плъзгащо се стъкло. Нейният SMD профил осигурява визуален интерес към изложените в нея продукти. За по-голяма персонализация хладилната витрина Hillphoenix SMD-RG се предлага и в различни височини.

Хладилната витрина SMD-RG на Hillphoenix разполага с четири различни температурни нива. Най-ниската настройка е 32 градуса по Целзий, а средната температура е 55 градуса по Целзий. И двата модела са сертифицирани по UL 471, ANSI/NSF Standard 2,7,51 и CAN/CSA C22.2.

Hillphoenix SMD-RGC

Тази хладилна витрина Hillphoenix SMD-RGC се отличава с едноетажна конструкция с извит стъклен купол и плосък стъклен купол. Предназначена е за приложения за предварително опаковани хлебни изделия, млечни продукти и напитки. Предлага се в различни покрития и цветове.

Hillphoenix SMD-RGC се отличава с енергийно ефективно охлаждане и осветление. Предлага се в различни дължини и ширини и включва различни конфигурации на предната и крайната част. Освен това разполага с регулируеми нива на рафтовете и допълнителен преден/краен дисплей. Тези витрини могат да бъдат конфигурирани в различни конфигурации, за да отговарят на специфичните нужди на всяко приложение.

Hillphoenix SMD-RGC разполага с двоен температурен контрол за гъвкавост на мърчандайзинга през цялата година. Малката широчина спомага за максимално увеличаване на търговското пространство.

Copyright © 2024 Chivasdesk. All Right Reserved.
Powered by Bludit - Theme By BlThemes