Популярни дамски колиета, които трябва да имате в колекцията си

Прочетете повече за най-популярните видове дамски колиета.

 Мода   Декенври 19, 2022

Популярни дамски колиета, които трябва да имате в колекцията си

Колието е сред най-предпочитаните аксесоари за всяка дама. То е бижу, което ще допълни всеки тоалет и ще придаде грация и вкус на цялостната ви визия. Вижте кои видове дамски колиета задължително трябва да присъстват в колекцията ви.

Колие Лариат

Колиетата Лариат са чудесно допълнение към всяка колекция бижута. Могат да се носят по няколко различни начина. Те могат да бъдат вързани на възел, увити около врата или вързани с шал.

Лариатите са дълги и тънки дамски колиета, които са предназначени да се увиват около врата. Те могат да бъдат направени от много материали, включително кожа, мъниста, метални нюанси и камъни. В повечето случаи, към лариатите са прикрепени перла, талисман или скъпоценен камък.

Лариатите са идеални за ежедневно носене, но могат да се използват и за добавяне на модна нотка към специални поводи. Лариатите могат да се носят с рокли или ризи с различни текстури и цветове. Идеални са и за работно облекло.

Чокър

Колието е основен аксесоар към всеки гардероб. Можете да носите такъв с дънки и тениска или да го комбинирате с официално облекло. Можете също така да добавите нотка блясък с подходящото колие.

Чокърът, от друга страна, е огърлица, която седи ниско на врата. Предлагат се от различни материали, включително перли, мъниста или обикновени черни панделки. Те обикновено са с регулируем размер, така че можете да ги носите на различни дължини.

Колие Riviere

Колието Riviere е много популярен вид колие с яка. Колиетата Riviere обикновено се изработват от скъпоценни камъни, като диаманти, топаз и цитрин. Предлагат се и в други форми, като цирконий и кристали. Те са много популярни сред жени от всички възрасти и култури.

Колието в стил riviere датира от началото на 18 век в Европа и Англия. Оригиналната версия има един ред скъпоценни камъни, понякога заобиколен от други скъпоценни камъни.

Персонализирано колие с висулка

Ако търсите специален подарък за някоя специална жена в живота ви, персонализираното колие с висулка е чудесен избор. Тези уникални бижута могат да бъдат гравирани със смислено послание, име, дата или дори специално място. Можете да намерите колиета с много различни размери и материали.

Персонализираното колие е обмислен и достъпен подарък. Те също са идеални за специални поводи, като сватба, рожден ден или годишнина. Те също са чудесен начин да се откъснете от традиционните подаръци за бижута.

Това са чудесен начин да покажете на вашия специален човек колко много ви е грижа. Те също са вечно бижу, което може да се носи отново и отново.

Медальон

Ако търсите просто, но впечатляващо бижу, не можете да сбъркате с медальон. Предлагат се в различни стилове и могат да се носят с почти всяка визия.

Стилът на медальон е класически и съществува от много години. Във Викторианската епоха те са били популярен начин за задържане на снимка. С напредването на 20-ти век те често са били съхранявани като сантиментални наследства. През 21 век те стават все по-популярен моден аксесоар.

Освен че можете да поставите снимка в тях, медальоните могат да бъдат и персонализирани. Можете да изберете да добавите специална дата, вашите инициали или цитат, който обобщава живота ви.

Ефектни, красиви и качествени дамски колиета ще откриете в портфолиото на My Silver - популярен бижутерски магазин с обекти в цялата страна.

Copyright © 2024 Chivasdesk. All Right Reserved.
Powered by Bludit - Theme By BlThemes