Лазерна епилация на крака

Лазерната епилация на краката е ефективно и дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване. Прочетете повече в нашата статия.

 Съвети   Септемри 28, 2022

Лазерна епилация на крака

Лазерната епилация на краката е ефективно и дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване. Осигурява ви копринено гладки крака без болка, губене на време или неприятности от бръснене или кола маска. Бръсненето или кола маската могат да ви оставят с болезнени враснали косми и раздразнена кожа. Лазерната епилация на краката е безболезнен и ефективен начин за трайно премахване на космите от краката.

Satori Laser предлага лазерна епилация на цели крака

Лазерната епилация на цели крака е отличен вариант за мъже и жени, които са недоволни от нежеланото си окосмяване. Процедурата е сравнително безболезнена и може да отнеме от тридесет минути до един час или по-малко.

Космите по краката могат да бъдат грозни, но могат лесно да бъдат скрити от различни поли, ленени панталони или плажни дрехи. Дори кола маската и епилирането не могат да спрат повторното израстване на космите, но лазерната епилация на краката може да ви помогне да останете без косми завинаги.

Лазерна епилация на крака - Сатори

Предпазни мерки при лазерна епилация

Лазерна епилация на крака е безопасна процедура, но има няколко предпазни мерки, които трябва да се спазват, за да се осигури гладко и безопасно възстановяване. Първо, трябва да избягвате прекомерната слънчева светлина няколко дни след процедурата. Също така не забравяйте да нанасяте слънцезащитен крем всеки ден. Третираната зона може да сърби ден-два след процедурата. Ако сърбежът е твърде силен, използвайте хладен компрес, за да го намалите.

Кожата трябва да е чиста преди процедурата. Ако сте използвали автобронзант, не забравяйте да го премахнете преди процедурата. Също така трябва да избягвате наслояването на продукти в деня на лечението. И накрая, избягвайте прилагането на кремове непосредствено преди процедурата. Някои от тях могат да направят кожата по-чувствителна към лазера.

Преди лечението трябва да избягвате скубане или кола маска на краката си. Това може да прекъсне фазата на повторно израстване и да попречи на лазерното лечение. Вашият дерматолог вероятно ще препоръча крем или лосион за избелване на кожата преди процедурата, за да сведе до минимум риска от обезцветяване на кожата.

Лазерна епилация на крака - предпазни мерки

След процедурата трябва да се въздържате от бръснене или ексфолиране на засегнатата област в продължение на два дни. Важно е да се отбележи, че някои косми ще пораснат отново няколко дни след процедурата. Процесът на епилация отваря порите, така че трябва да избягвате излагането на UV лъчи поне пет дни. По време на лечебния процес трябва също да избягвате прекомерното триене. Прекомерното търкане може да доведе до отваряне на кожата и оставяне на белези.

Цена на лазерна епилация

Лазерната епилация на краката е чудесен начин да се отървете завинаги от нежеланото окосмяване по тялото. Действа като унищожава космените фоликули в корена, което означава, че косъмът никога няма да порасне отново. Това означава край на бръсненето или кола маската.

Лазерна епилация на крака - цена

Разходите до голяма степен зависят от продължителността на всяка сесия. По-дългите сесии струват повече, докато по-кратките са по-евтини. Типичното лечение ще отнеме между три и шест сесии. Продължителността зависи от третираната зона и вида на косъма.

 

Copyright © 2024 Chivasdesk. All Right Reserved.
Powered by Bludit - Theme By BlThemes