Bohemia Crystalite – страхотен избор за подарък за всеки повод

Какво прави Bohemia Crystalite страхотен избор за подарък?

 Съвети   Ноември 21, 2022

Bohemia Crystalite – страхотен избор за подарък за всеки повод

Независимо дали търсите подарък за специален човек или за себе си, няма нищо по-перфектно от Bohemia Crystalite. Това е красиво, подобно на кристал вещество, което се използва за различни прибори и сервизи и лесно ще се превърне във важна част от всеки дом.

Какво е Bohemia Crystalite?

Основана през 1967 г. в областта Ческоморавска Височина в Чехия, Crystalite Bohemia Glassworks е лидер в производството на безоловно стъкло. Продуктите на компанията са изработени с фини детайли, като се използват изпитани и истински формули, които са известни в целия свят.

Crystalite Bohemia е марка, която е синоним на лукс, изтънченост и елегантност. Техните продукти се произвеждат от кристално стъкло, което след това се формова в желаната форма. Техните продукти са устойчиви на абразия, подходящи за съдомиялна машина и не съдържат олово. Те са проектирани да допълват всяка обстановка.

Bohemia Crystalite – страхотен избор за подарък за всеки повод - чаши

Марката Crystalite Bohemia се продава в повече от 82 страни. Производственият завод на компанията се намира в Светла над Сазавоу, град в Чехия. Заводът дава работа на 750 души и произвежда над 45 милиона евро годишно. Фабриката разполага както с търговски, така и с административен щаб. Продуктите Crystalite Bohemia се предлагат в широка гама от продукти. Безоловното стъкло на компанията е не само екологично, но също така предлага превъзходна чистота и способност за рязане. Линията също включва продукти от оловен кристал и стъклени гами. Независимо дали искате да подобрите красотата на вашата маса или да създадете луксозна атмосфера, Bohemia Crystal ще превърне всяко пространство в нещо специално.

Характеристики на Bohemia Crystalite?

Компанията произвежда редица продукти от стъкло, включително чаши за вино и други изделия. Всъщност неговите безоловни чаши за вино са устойчиви на абразия и подходящи за съдомиялна машина. Тези чаши се продават в различни цветове и дизайни и са подходящи за всякакво вино, включително бяло, червено и шампанско.

През 2009 г. компанията смени собствеността си и промени името си на Crystalite Bohemia. Сега компанията е един от най-големите производители на стъкло в света, генерирайки повече от 45 милиона евро годишно. В тази компания работят около 750 души и изнася продуктите си в 82 страни по света.

Bohemia Crystalite – страхотен избор за подарък за всеки повод - купи

Компанията разполага с разнообразие от стъклени продукти, включително чаши за различни напитки и сервизи за хранене. Освен това те предлагат колекцията съдове за пиене Alca Clear, която включва чаши за червено и бяло вино, чаши за бренди и чаши за шампанско купе. Тази компания е известна и със своя уникален и модерен подход към класическите силуети. Продуктовите пакети на компанията са добре изработени и стилни.

Продуктите на компанията се характеризират с устойчивост на употреба и съхранение, красиви дизайни с фини линии и са подходящи както за ежедневна употреба, така и за специални събития. В България можете да откриете тези луксозни съдове в магазините и сайта на S-gifts.

Copyright © 2024 Chivasdesk. All Right Reserved.
Powered by Bludit - Theme By BlThemes